SRC Rottemeren:
 • Fittness
 • Tennis
 • Squash
 • Zumba
 • Spinning
 • pilatus
 • Yoga-lates
 • Pump
 • Kickfun
 • Dansles

 

Sport en Recreatie Centrum Rottemeren, Locatie waar Jeroen Haak volledig FDO en ISTD Highly commended gediplomeer dansleraar de danslessen verzorgt. De dansles / danscursussen worden gegeven in Bleiswijk gemeente lansinger land, in de buurt van zoetermeer. Kom dansen bij Dansschool Jeroen Haak, dansschool Jeroen Haak, Dansles zoetermeer, dansschool zoetermeer, dansles bleiswijk

www.rottemeren.nl

 

Informatie over de groepslessen:

ZUMBA:

Deze les is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende en spierverstevigende workout. Met elke swingende Zumba workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel en uw bovenlichaam. Zumba is calorieen verbranden op een leuke swingende manier!!

Variaties:
ZUMBA fitness (deze ZUMBA les is met kleine gewichtjes)
ZUMBA Gold (is voor mensen die niet willen springen of gewrichtsklachten)

 

Spinning:

Een workout op de spinningbike is werkelijk 1 van de beste trainingen om de calorieen te verbranden. Op het ritme van de muziek worden allerlei technieken als staande klim, vlakke weg, jumpen etc. uitgevoerd. De uitdaging is om het vliegwiel draaiende te houden waarbij iedereen individueel zijn weerstand kan bepalen.

 

Pilates:

In deze les staat spieraanspanning, soeplese van de spieren & gewrichten en het trainen van de rompspieren voorop. De training bestaat voornameleijk uit rustige bewegingen op rustgevende muziek waarbij de grote spiergroepen (rug, buik, benen) worden getraind.

 

Yoga-lates:

In deze les wordt de combinatie gemaakt tussen de oefeningen van pilates en de ademhalingsoefeningen vanuit de yoga. Spierspanning, soeplese van de spieren & gewrichten en het trainen van de rompspieren voorop. Daarbij wordt ontspannen door ademhalingsoefeningen en meditatie.

 

Pump:

Dit is een spierverstevigende workout op muziek waarbij het gehele lichaam getraind wordt. De les bestaat uit een vaste choreografie (3 maanden) waardoor het gewicht na enkele trainingen kan worden verhoogd en het lichaam nog optimaler getraind wordt.

  

Kickfun:

In deze les wordt gebruik gemaakt van de zogenoemde "kickbags" dit zijn grote stoot- en trapkussens waarop verschillende stoot- en traptechnieken kunnen worden uigevoerd. Dit alles gebeurd op stimulerende muziek. Zowel conditioneel als kracht komt bij deze training aan bod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.jeroenhaak.com www.dansles.org www.dansschoolzoetermeer.nl www.dansleszoetermeer.nl